مقالات

#
نقد و بررسی بازی کلاغ پر

بازی کلاغ پر با وجود برخورداری از ایرادات جزئی، توانسته تا در سبک خود بسیار خوب عمل کند و به هدف خود، که ارائه‌ی یک بازی خانوادگی و سرعت عملی هیجان انگیز است، برسد. این عنوان به راحتی در حد و اندازه‌ی یک محصول سطح یک در سبک خود ظاهر می‌شود و شاید بتوان گفت تنها بازی اورجینال ایرانی است که نه تنها می‌تواند با عناوین مشابه غیر ایرانی خود رقابت کند، بلکه با بهره گیری از ویژگی‌ای که عمده‌ی رقیبانش فاقد آن هستند، یعنی بازی پذیری بالا، می‌تواند بیشتر آن‌ها را به راحتی شکست دهد.

#
نقد و بررسی بازی Endeavor: Age of Sails - آبی‌تر از همیشه

در این مطلب به سراغ نقد و بررسی یکی از داغ‌ترین بازی‌های سبک یورو می‌رویم.

#
هنر بازی‌آزمایی: چگونه بازی‌های خود را پلی‌تست کنیم؟

کسانی که تجربه‌ی بیشتری در زمینه‌ی طراحی بازی دارند قطعا به این موضوع واقفند که خیال پردازی‌های ما راجع به ایده‌ی جدید خودمان در اکثریت مواقع درست از آب در نمی‌آیند و شبیه سازی‌های ذهنی نمی‌توانند حقیقت آنچه که در عمل برای بازی اتفاق می‌افتد را به ما نشان دهند. اما بهترین راه برای اینکه ببینیم آیا بازی ما واقعا درست کار می‌کند، در وهله‌ی اول ساخت پروتوتایپ و در مرحله‌ی بعدی، امتحان کردن آن با افراد دیگر است که به این کار «بازی‌آزمایی» یا همان «پلی‌تست» (Playtest) می‌گویند.

#
چگونه یک دفترچه قوانین خوب برای بردگیم خود بنویسیم؟

هرچند که میان مخاطبان بازی‌های رومیزی، تنها عده‌ی اندکی کتابچه‌ی قوانین را می‌خوانند و مابقی یا با دیدن ویدئو‌های آموزشی و یا از طریق یادگرفتن از کسانی که کتابچه‌ را خوانده‌اند بازی‌ها را یاد می‌گیرند، اما همچنان بهترین و دقیق‌ترین راه برای یادگیری یک عنوان بازی رومیزی، خواندن کتابچه‌ی راهنما است. علاوه بر این، با گذشت زمان ممکن است برخی از ریز قانون‌های یک بازی فراموش شوند و نیاز باشد تا طی مراحل انجام بازی، بعضی از آن‌ها مرور شوند و همین امر یکی دیگر از اهمیت‌های یک کتابچه‌ی راهنما است.

#
تاثیر تیپ‌های شخصیتی MBTI بر تجربه‌ی بازی‌های رومیزی – بخش اول

تا حالا برایتان این سوال پیش آمده است که چه فاکتورهایی موجب می‌شوند به یک ژانر خاص از بازی‌های رومیزی علاقه‌مند شویم؟ به عبارت دیگر، چه عواملی باعث می‌شوند برخی از افراد به بازی‌های استراتژیک بیشتر علاقه‌مند شوند و برخی دیگر ترجیح دهند وقت خود را صرف بازی‌‌های تعاملی کنند؟ چرا برای بعضی از بازیکنان تنها بازی‌های نقش‌آفرینی جذاب هستند؟ جهت پاسخ دادن به این سوالات، ابتدا می‌بایست در رابطه با تیپ شخصیتی افراد گفت و گویی داشته باشیم و شخصیت شناسی و همچنین واژه «شخصیت» را تعریف کنیم.

#
معرفی یک سایت جذاب برای علاقه‌مندان به بازی‌های رومیزی [به همراه ترجمه و راهنمای تصویری]

در این مقاله به آموزش استفاده از وبسایتی می‌پردازیم که در مورد بازی‌های رومیزی و شخصیت هر فرد و دسته‌بندی علایق گیمی او را شناسایی و بررسی می‌کند. البته که هیچ‌کس نیازی ندارد تا یک سایت به او بگوید که در چه نوع دسته‌ای از گیمر‌ها قرار می‌گیرد ولی اگر شما هم به کتبی و بایگانی شدن حقایق به صورت آماری علاقه‌مند باشید و بخواهید یک بررسی کلی نسبت به شخصیت گیمی خودتان داشته باشید، حتما خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد می‌کنم.

#
5 بازی برتر سال 2020 از نظر Unfiltered Gamer

این مطلب، ترجمه‌ی «5 بازی برتر 2020» از سایت «UnfilteredGamer.com» است که توسط برایان (Brian)، ادیتور آن سایت، نوشته شده است.

#
با یاد گرفتن تفریح کن: معرفی ۵ بازی رومیزی که محتوای آموزشی دارند

گاهی اوقات بردگیم‌ها جنبه‌ی آموزشی دارند و طراحان بازی قصد دارند با بردگیم‌هایی که تولید می‌کنند، اطلاعاتی را با بازیکنان در میان بگذارند و به آن‌ها این فرصت را بدهند تا در حین لذت بردن از بازی، به علم و دانش خود نیز بیفزایند. بدین ترتیب، به جز دنیای بازی، در دنیای واقعی نیز بازیکنان این فرصت را دارند تا از موارد و موضوعاتی که در بازی‌ها آموزش داده می‌شوند، استفاده کنند.