مقالات
وقتی به یادگیری زبان انگلیسی فکر میکنید، چه چیزهایی به ذهنتان میآید؟ احتمالا خودتان را تصور میکنید که پشت میزتان نشستهاید و سرتان داخل کتاب است. خواندن کتابهای انگلیسی میتواند سرگرمکننده باشد، اما یادگیری زبان همیشه هم به این شکل نیست. یادگیری میتواند یک عمل اجتماعی و بسیار هیجانانگیز باشد. دوستانتان را دور هم جمع کنید، یک بازی رومیزی بردارید و خیلی سریع یادگیری را شروع کنید.
بازیهای خانوادگی، بازیهایی هستند که تمام اعضای خانواده، فارغ از سن و سال و روحیات، میتوانند آن را تجربه کرده و نسبت به ویژگیهای شخصی خود، از بازی کردن آن لذت ببرند.
دنیای بردگیم دنیایی بسیار وسیع و شگفتانگیز است. بسیاری از افراد صرفاً در مورد بردگیمها شنیدهاند ویا فقط چند بازی را امتحان کردهاند، در حالی که نمیدانند خصوصاً در چند سال اخیر، این سبک از بازیها تا چه حد گسترده و پیچیده و پرطرفدار شدهاند. ما در چند مقاله بیشتر مکانیزمها را به شما معرفی خواهیم نمود. پس اگر به دنیای بردگیمها علاقه دارید و میخواهید در موردشان بیشتر بدانید، این مطلب را دنبال کنید.
هدف این مقاله این است که به بازیبازان کمک کند سلیقهی بازی خود را بشناسند و به گونهای از بازیهایشان استفاده کنند که هیچ وقت گرد و خاک نگیرند. یک مجموعهی بازی باید طبق سلیقهی صاحب آن و تعداد دفعاتی که از هر بازی استفاده میکند، به شکل متفاوتی به نظر برسد و با در نظر گرفتن این نکته میتوانید بهتر تصمیم بگیرید که چه بازیهایی را در مجموعه تان قرار دهید.
کسانی که تجربهی بیشتری در زمینهی طراحی بازی دارند قطعا به این موضوع واقفند که خیال پردازیهای ما راجع به ایدهی جدید خودمان در اکثریت مواقع درست از آب در نمیآیند و شبیه سازیهای ذهنی نمیتوانند حقیقت آنچه که در عمل برای بازی اتفاق میافتد را به ما نشان دهند. اما بهترین راه برای اینکه ببینیم آیا بازی ما واقعا درست کار میکند، در وهلهی اول ساخت پروتوتایپ و در مرحلهی بعدی، امتحان کردن آن با افراد دیگر است که به این کار «بازیآزمایی» یا همان «پلیتست» (Playtest) میگویند.
هرچند که میان مخاطبان بازیهای رومیزی، تنها عدهی اندکی کتابچهی قوانین را میخوانند و مابقی یا با دیدن ویدئوهای آموزشی و یا از طریق یادگرفتن از کسانی که کتابچه را خواندهاند بازیها را یاد میگیرند، اما همچنان بهترین و دقیقترین راه برای یادگیری یک عنوان بازی رومیزی، خواندن کتابچهی راهنما است. علاوه بر این، با گذشت زمان ممکن است برخی از ریز قانونهای یک بازی فراموش شوند و نیاز باشد تا طی مراحل انجام بازی، بعضی از آنها مرور شوند و همین امر یکی دیگر از اهمیتهای یک کتابچهی راهنما است.
در این مقاله به آموزش استفاده از وبسایتی میپردازیم که در مورد بازیهای رومیزی و شخصیت هر فرد و دستهبندی علایق گیمی او را شناسایی و بررسی میکند. البته که هیچکس نیازی ندارد تا یک سایت به او بگوید که در چه نوع دستهای از گیمرها قرار میگیرد ولی اگر شما هم به کتبی و بایگانی شدن حقایق به صورت آماری علاقهمند باشید و بخواهید یک بررسی کلی نسبت به شخصیت گیمی خودتان داشته باشید، حتما خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنم.
گاهی اوقات بردگیمها جنبهی آموزشی دارند و طراحان بازی قصد دارند با بردگیمهایی که تولید میکنند، اطلاعاتی را با بازیکنان در میان بگذارند و به آنها این فرصت را بدهند تا در حین لذت بردن از بازی، به علم و دانش خود نیز بیفزایند. بدین ترتیب، به جز دنیای بازی، در دنیای واقعی نیز بازیکنان این فرصت را دارند تا از موارد و موضوعاتی که در بازیها آموزش داده میشوند، استفاده کنند.